.

torstai 12. syyskuuta 2013

mustelman aiheuttanut hyppypäivä sun muuta (paljon kuvia!)

Hei vaan kaikki, tulin nyt taas keromaan teille viime päivien Firreilyistä. Mainittakoon näin alkuun että Sonja ratsasti Fifin maanantaina 9.9 minun puolestani kun mun piti mennä lääkäriin (pitkittynyt paha flunssa joka sitten paljastui poskiontelontulehdukseksi, not nice) ja heillä meni ilmeisesti kivasti :)
Tästä tuli sitten taas aika pitkä postaus...



Tiistaina 10.9 oli vuorossa hyppypäivä!
Viimeksihän Firrellä hyppäsi Sonja, ja silloin he kolauttivat puomin kerran alas niin että puomi katkesi kahtia (tosin ei ihme sillä huomattiin sitten että puomi oli sisältä jo ihan mustaksi mädäntynyt :o). F ilmeisesti vähän säikähti tätä sillä kun itse sitten alkulämppöjen jälkeen otin ensimmäisen hypyn, se teki ihan valtavan loikan pikkuesteen yli! Pysyin kyllä kyydissä ja pääsin hypyn alkuun ihan hyvin mukaankin, mutta laskeutuminen ei sitten sujunutkaan niin hyvin... Pyllähdin nimittäin suoraan satulan takakaaren päälle niin että nyt oikeassa pakarassani komeilee oikein hieno tummanvioletti mustelma, auts. Loppuratsastus oli vähän tuskaista samoin kuin seuraava päivä koulussa kun piti kävellä paljon/pyöräillä/istua kovilla tuoleilla luokassa. Nyt siihen ei onneksi satu enää niin paljon...
    Firre teki tämän alkupommin jälkeen vielä pari liioiteltua hyppyä, mutta alkoi sitten luottaa siihen että kyllä niistä pääsee yli vähemmälläkin. Treeni meni oikein kivasti ja F oli tosi hyvän tuntuinen ja ihanan innokas. Ei tehty mitään sen kummallisempaa, hypättiin paria pystyä eri korkuisina. Loppuun meinasin vielä nostaa korkeutta vähän enemmän mutta sitten homma alkoikin mennä plörinäksi.
Fisulla on siis aika huono kunto, se jaksaa keskittyä ja tehdä töitä kunnolla tietyn aikaa, mutta sitten se alkaa väsyä melko nopeasti.
Se pudotteli pari kertaa puomeja ja teki muutaman typerän kiellon mitkä olivat täysin minun vikojani kun en keskittynyt tarpeeksi ratsastamiseen. Lopulta päästiin melkein kunnialla esteen yli (otettiin puomit mukaan kun Fifi ei nostanut takasia tarpeeksi) ja päätin että se saa riittää koska Firre sentään edes yritti hypätä. Hypättiin vielä pikkueste että molemmille jäisi hyvä mieli ja sitten tein loppuverkat.

Kokonaisuudessaan minulle jäi oikein hyvä fiilis omista töppäilyistäni huolimatta. On se hyppääminen vaan  parasta ☺ !

Veera oli ihana ja kuvasi meitä taas, eli kaikki kuvat hyppykerralta ovat © Veera
tää oli se jättiloikka...  mä olin tuolla kyytissä ihan että holy shieet nyt se on menoa mutta en silti onneksi tippunut
parempi!
mun jalka<33 tässä todiste siitä että oon ihan toivoton kun yritän ratsastaa lyhyillä jalkkareilla!
what the...?
much better.
kielto... (videosta napattu kuva niin siksi laatu tämmönen)
...liukuminen esteen sekaan ja minä kaulalle...
... lopputuloksena tyytyväinen kelmi-Fifi ja ärsyyntynyt Iina. Enkä muuten tippunut tästäkään ! jee hyväminä
heh what's happening... en kerinnyt hyppyyn mukaan ku Fifi yllätti hyppäämällä melkein paikaltaan :D
FIRRE NÄYTTÄÄ IHAN PIENELTÄ PONILTA wtf :------D vaikuttaiskohan se että tää on aika kaukaa ja ilmeisesti yläviistosta otettu kuva?
Veera & Fifi matkalla kotiin. Veera oli ihana ja aluksi lämmitteli Firreä käynnissä ja ravissa mun puolesta niin sain itse rakennettua esteitä, ja sitten lopuksi vielä käveli Firren kanssa että minä sain venytellä jalkojani ja katsoa kuvia kamerasta!



 Keskiviikkona 11.9 tein Firren kanssa rennon palauttelun hyppypäivästä. Menin tarhassa ratsastusvyöllä (en voinut mennä satulalla kun mustelma oli niin kipeä :D). Ei tehty mitään kummempia, ratsastin sitä vähän aikaa kunnolla kuulolle ja loppuajan jumppasin sen selkää laukassa ja ravissa. Fifi nautti tosi paljon!
Tulipas mitäänsanomaton teksti tästä kerrasta, mutta eipä mulla ookkaan enempää sanottavaa :--D

tältäkin kerralta kuvat © Veera
onnellinen heppa :3



Torstaina 12.9 juoksuttelin Firren irtona tarhassa pikaisesti ja lopuksi tein sen kanssa vielä pieniä luottamusharjoituksia. Fisu oli hieno♥

siinä teille pylly t. Fifi


Huomenna Firrelle tulee sitten hieroja, jeee! Se on siis koko ajan minulla ollessaan ollut vähän jäykempi toiseen suuntaan, ihanaa saada se nyt kunnolla auki niin ei mene toisen puolen lämmittelyyn sitten aina niin pitkään.


loppuun vielä jotain Fifin randomeita söpöilykuvia




12 kommenttia:

  1. oi vitsi se on nätti! hienosti meette ja kiva postaus. :) söpö toi jättiloikka kuva :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fifi kyllä on, ja voi kiitos paljon :)! ja hehe jep :Dd

      Poista
  2. hienot ootte <3 oikeesti en malta millon tuutte tänne :)) suakaa nähny yli kahteen vuoteen :O vai kolmeen? :O kahteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos anna :3 ja jooo älä muuta, on siitä jo vähintään kaks vuotta :O hui miten on aika mennyt nopeeta!

      Poista
  3. Hehe kelmififi, hienot kiellut hermanni! mutta voi että nuo onnistuneet loikat mijau! o: :----) PYLLYFIFI ja hömppäfifi ja fifejä vaan sivu täynnä! mukavan selkeesti mutta vivahteikkaasti kirjoitettua tekstiä jota oli vallan ilo lukea C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehiii fifejä jooo ja toi kielto oli kyllä aika ovela :'D phihii kiitossC:

      Poista
  4. hehee olipas jotenkin hauskaisia nuo teidän hyppy-kuvat c: muutenkin kivaisia kuvia varsinkin nuo loppupään kuvat heh ja ootte kyllä somia yhdessä ja vitsit Veera onkin yhtäkkiä tosi pienen näkönen kun se on tuolla Firren selässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoooos ja jep niinpä varsinki ku tottunu näkemään sen emmin selässä :D

      Poista
  5. Ooo kiva postaus,ja kiva kun oli paljon kuviakin ! :) Meette tosi hienosti,hyvä te ! :-)

    VastaaPoista
  6. Vähä ihania kuvia ja kiva tää blogi :3lukiaks tuun ku pääsen koneelle! :)

    VastaaPoista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺