.

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

love at first sight

Eli lupailin teille viimeksi että tästä ensimmäisestä kunnon postauksesta tulee tiivistelmä minun ja Firren yhteisen taipaleen alkupäästä.

Mennäänpä siis ihan alkuun, siihen hetkeen kun löysin Firren myynti-ilmoituksen Facebookryhmästä Myydään/ostetaan/ylläpitoon HEVOSET.
Omistin tuolloin vielä kaverini Sonjan kanssa lv-ruuna Boldin, mutta etsin jo uutta hevosta sillä tarinamme sai traagisen lopun ennenkuin se ehti kunnolla alkaakaan. Koko kesän oli ollut melko itsestään selvää, että syksyllä Boldi matkaa vihreille laitumelle, ja niin sitten kävikin (tarkemmin voitte lukea yhteisestä blogistamme). Olin ehtinyt kysyäkin yhtä myyntihevosta (mikä meni alta), kun sitten törmäsin Firren ilmoitukseen. Siinä kerrottiin vuonna -98 syntyneestä, kiltistä ja terveestä heA-tasoisesta opetusmestariruunasta, ja hintakin sopi budjettiini.


   Se oli sitten menoa! Kaikki tapahtui tosi nopeasti: juttelin myyjän kanssa muutaman päivän fbssä, ja ennenkuin huomasinkaan olin jo matkalla koeratsastamaan Firreä 300 kilometrin päähän. Ja niin siinä kävi, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olin aluksi aivan hukassa koska en ollut tottunut niin herkkään ratsuun, mutta alkusähläämisen jälkeen meno jo luonnistui. Koitin hypätäkin vähäsen, mutta siitä ei tahtonut tulla oikein mitään ja aloin jo miettiä että ei tämä taida olla etsimäni hevonen.. Onneksi F kuitenkin lopulta hurmasi minut täysin ja päädyinkin ostamaan sen, sillä kun kotona sitten hyppäsin kunnolla se oli ihan mahtava (mitä olin arvellutkin, koeratsastuksen huonot hypyt johtuivat vaan minusta ja ympäristöstä).

pari kuvaa koeratsastuksesta ( jotka on kamalaa pikselimössöä, mutta ne ovat pokkarilla kuvatusta videosta napattu)


Niin Firre sitten muutti meidän tallillemme. Se kiintyi saman tien Sonjan pv-ruuna Einoon ja niistä tuli ihan parhaat kaverukset. Muutenkin Fifi kotiutui ongelmitta, muutamassa päivässä se vaikutti siltä niinkuin se olisi asunut koko ikänsä tällä pienellä yksityistallilla kolmen muun siellä asuvan hevosen laumassa.

puhelinlaatuisia kuvia:


Jokainen ratsastuskerta ja yhdessäolohetki toisensa jälkeen on vakuuttanut minua yhä enemmän ja enemmän siitä, että ostopäätös oli oikea ja Firre on viimein se unelmieni hevonen mitä olen etsinyt. Tästä on hyvä jatkaa♥

© Sonja
© Veera
© Sonja
© Kaisa
© Laura
© Kaisa

 lisää ensimmäisen viikon ratsastuskuvia pääset katsomaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa:






ps. jos joku ihmettelee että ostin Firren ilman ostotarkastusta → sille oli tehty pariviikkoa sitten yleistarkastus ja taivutukset puhtain paperein + eläinlääkäri kävi katsomassa sen/soitti minulle vielä päivää ennen koeratsastusta koska sillä on pieni kuljetuksesta tullut kolhu jalassa

4 kommenttia:

  1. what a lovely post♥ olette te kyllä niin täydellisen täydellinen pari että mjauh, _melkein_ kateus iskee!

    VastaaPoista
  2. Hihi ihana postaus ja sä ja Firppa todellakin ootte ihan unelmien pari mitä nyt kuvissa oon nähnyt!♥ Oon niin iloinen että vihdoin löysit hevosen, jonka kanssa toivottavasti kaikki sujuu paremmin ku Epen ja Boldin tapauksissa. Firre on upee ja hehee, ootte vaan niin mainio pari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon veera kivasta kommentista♥!

      Poista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺