.

torstai 19. syyskuuta 2013

haavan aiheuttanut hyppypäivä ja pusuttelua

Toivekuvapostaukseen on tullut tosi paljon kivoja aiheideoita, toteutan sen heti kun kerkeän ja saan tarvittavat kuvat kasaan ! :)


Tiistaina 17.9 oli taas tämän viikon hyppypäivän vuoro (hyppään nyt kerran viikossa niin kauan kun vielä kelien puolesta pystyy, koska sitten pääsee enää niin harvoin kunnes maa taas kuivuu). Aloitin Firrellä hyppäämisen tarhassa, mutta totesin pian että se on meille aivan liian pieni siihen tarkoitukseen joten lähdettiin sitten pellolle missä yleensäkin hypätään. Pienillä esteillä ei ollut mitään ongelmia, F toimi ihan superisti. Mutta sitten asiat meni vähän mönkään...

kaikki kuvat tältä päivältä © Kaisa 
varoitus! nämä kuvat sisältävät anteeksiantamattomia istuntavirheitä jotka voivat järkyttää herkimpien lukijoiden mieliä!
so pretteh
älkää katsoko mun jäätävää istuntaa vaan superhienoa Fifiä♥
niinkuin näkyy, sähelsin kamalasti tuolla selässä kun yritin saada hypyt mahtumaan tarhaan. Tämänkin hypyn jälkeen aita tuli liian äkkiä vastaan ja jouduttiin tehdä liian tiukka kurvi joka johti äkkipysähdykseen.

Kuten varmaan muistattekin, viime hyppykerta aiheutti minulle mustelman pakaraan. Tämän viikon hyppypäivä teki minulle sitten haavan sisäreiteen, ja vielä ihan lähelle sitä mustelmaa.

En edes tajua miten siinä onnistui niin käymään, menin Firrellä siis ilman satulaa ja se teki tosi typeriä loikkia heti kun esteiden korkeus nousi = pysähtyi ennen estettä ja hyppäsi jättihyppyjä paikaltaan enkä saanut siihen oikein minkäänlaista kontaktia. Muutaman kerran oli tosi lähellä etten tippunut, mutta onnistuin ninjailemaan itseni aina takaisin kyytiin.

antakaa anteeksi toi mun istunta kun vedän täysiä vastaan, en tosiaan pystynyt mennä hyppyihin yhtään mukaan kun Fifi teki ne paikaltaan ja vähän miten sattuu.
ensin kielto...
...ja sitten hyppy

Kovien hyppyjen takia tömähdin sään päälle muutaman kerran tosi kipeästi ja yhtäkkiä tunsin miten valuu veri jalasta ja huomasin noin viisi senttiä pitkän haavan. Kaippa se on jotenkin johonkin saumaan hinkkautunut samalla kun olen säkään kolahtanut, tai jotain.. En pysty ymmärtää. Noh, lopetinkin hyppäämisen sitten melkein samantien (hyppäsin vielä pikkuesteen että päästiin lopuksi edes kerran kunnialla yli). Illalla haavan viereen paisui suunnaton verenpurkaumapatti ja seuraavana päivänä kävely oli tuskaa, mutta nyt se on onneksi jo laskenut melkein kokonaan ja kipukin on hellittänyt.

Firrellä on varmaan vähän itseluottamus kadonnut isommilla esteillä sen jälkeen kun se kolautti sen puomin poikki. Ysikympistä alaspäin sillä ei ole minkäänlaisia ongelmia, vaan se päinvastoin nauttii. Nyt ei auta kuin rauhassa ja pikkuhiljaa harjoitella, niin kauan kuin kelit sallii.

hehe söpö jalka eikö ! mutta sentään myötään :D
Seuraavana päivänä eli keskiviikkona 18.9 koitin onneani ja menin koulua pellolla kipeästä haavasta ja patista huolimatta. Onneksi se on sellaisessa kohdassa ettei haitannut ratsastusta!

Alkuun F kaatui sisälle ja puski sisäpohkeen läpi, mutta hetken tuuppailun jälkeen se alkoi toimia tosi hyvin ! en tehnyt mitään kummempaa, keskityin lähinnä vaan omaan istuntaan.

tältä kerralta ei ole kuvia koska oli jo niin hämärä kun menin, mutta videota kyllä! Tein pienen koosteen, joka on kylläkin melko tylsä ja editoimaton. Katsokaa jos jaksatte! Kuvaajina toimivat Kaisa ja Sonja.
kannattaa laittaa mutterin kuvasta laatua paremmaksi!



Loppukevennykseksi vielä video jonka tein Firren osaamasta kahdesta tempusta jotka ovat pusu-temppu ja kuopiminen. En itse edes keksinyt opettaa näitä sille vaan se on itse ne minulle näyttänyt kun olen tehnyt jonkin tietyn eleen ja siitä tajusin että se osaa nämä. Nyt vaan opetan sille eleiden vahvistukseksi sanakäskyjä. Videolla näkyy/kuuluu myös naksutin jolle olen Fifiä nyt ehdollistamassa :)



© Kaisa


Huh, tästä tuli taas aika pitkä postaus.. Toivottavasti ette tylsistyneet kuoliaaksi! Nyt lähdenkin sitten pyöräilemään kohti tallia, tänään tarkoituksena olisi mennä maastoon pikkulikkojen (Veera&Kaisa) kanssa :)

8 kommenttia:

  1. pyh ei me mitään pikkulikkoja olla ^^ mutta jälleenkerran mukavakivaisa postaus ja pakko myöntää vaikka nyt itse sanonkin mutta soma tuo pusukuva c: ootte hienoja, niinku aina! :-----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ootte te silti vähän ;) kiitos paljon! ja itekkin tykkään siitä kuvasta, hyvin onnistunu! :)

      Poista
  2. Voi miten symppiksen ja kivan näkönen heppa teillä onkaan! Tosi nätisti ratsastat, jatka samaan malliin vaan! :) Upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon oona, imartelevaa lukea toi sun laittamasta kommentista! (: ja Fifi on kyllä tosi symppis tyyppi :')

      Poista
  3. ihana toi vika kuva ja toi naksutinvideo oli ihan tosi kiva!! :D

    VastaaPoista
  4. hehee toi sun ilme tossa kun se antaa sen pusun ekan kerran! :---D hymyilen koulussa tyhmästi ja kaikki on silleen o____O mutta voii kipeä haava ja plöp sanon tämän aina mutta ootte niiiin supereita ja hienoja ja täydellisiä yhdessä!<3 tuikk ps opetetaan einollekkin temppuja jooko? C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe nojooo yllätyin vähän :---D hihii kiitos hupsu ja joooo opetetaan vaan !!♥☺

      Poista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺