.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Vierailevan tähden estetreenit

Heippa kaikille! Tulin kertomaan teille taas kerran ihan normaalin estetreenipostauksen - paitsi että tällä kertaa se ei taida olla aivan täysin normaali..

Nimittäin alkuviikosta laitoin Kaisan hyppäämään Firrellä! Hänellä oli ollut takana pitkä hyppytauko (muutamia pikkuristikoita sillointällöin ei lasketa) ja Fifi osaa olla esteillä vaikeahko tapaus sille päälle sattuessaan, joten tilanne oli kieltämättä melko jännittävä.


Aloitettiin ihan vaan maahankaivetuilla ristikoilla, että Kaisa sai rauhassa tutustua Firren hyppytyyliin kunnolla ja minä sain neuvottua hänelle kaikki mahdolliset kikat ja niksit.


Hypyt sujuivat kaiken kaikkiaan oikein hienosti ja Kaisa alkoi päästä hyvin jyvälle siitä, miten Firreä pitää esteillä ratsastaa. Nostin sitten toisen esteen pystyksi, jonka korkeutta sitten nosteltiin pikkuhiljaa kun hyppääminen sujui niin hyvin. Mukaan mahtui toki pieniä kömmähdyksiä kuten hiukan huonoja lähestymisiä ja vähän puomien kolinaa, mutta se on ihan täysin ymmärrettävää. Pari kertaa tuli sen näköisiä hyppyjä, että minä jo ehdin säikähtää Kaisan tulevan ryminällä alas, mutta aina hän urhoollisesti kiipesi kaulalta takaisin kyytiin ja meno jatkui.

Hupsis, Firre innostui hyppäämään vähän kaukaa :'D
Voin sanoa olevani Kaisasta ihan hurjan ylpeä, niin hyvin hän osasi korjata paikkoja ja hyppyjä Firren välillä vähän pyllyillessä! Ja aina kun Fifi hiukan kuumui, Kaisa piti päänsä kylmänä ja rauhotti tilanteen hienosti. Loppuajasta minun ei tarvinnut neuvoa enää paljon yhtään tai huudella hyppypaikkoja koska Kaisa hoiti kaiken niin näppärästi itse, ihan kuin hän olisi hypännyt Firrellä miljoona kertaa ennemminkin.


Lopuksi olin niin vakuuttunut Kaisan hyppäämisestä, että yhdessä tuumin nostettiin estettä yhdeksäänkymppiin ja lopulta metriin. Hyppääminen sujui isoimmillakin pystyillä yhtä hyvin, ja kaikille jäi tosi hyvä fiilis: minä olen hurjan ylpeä molemmista koska hyppääminen sujui kummankin osalta niin hyvin, Kaisa pääsi hyppäämään pitkästä aikaa kunnolla (ja rikkomaan oman korkeusennätyksensäkin hehe) ja Firre pääsi pitkästä aikaa loikkimaan isompiakin esteitä, mistä se näkyi kovasti pitävän.

Fifi lähti metriselle esteelle tosi kaukaa...
... ja Kaisalla oli vähän ongelmia alastulossa :D Ei kuitenkaan tullut tippumista!

 Huippupäivä!!☺




6 kommenttia:

  1. OOOO hienoja olivat! jejejejee taputaputapu! ♥

    VastaaPoista
  2. Voi ei, olipas ihanasti kirjoitettu tämä!! Ihana sinä <3 Firre oli kyllä oikein superhienosti!! Mitä nyt vähän kummaili välillä, mutta niitä ei lasketa! :D Oli tosi kivaa ja jäi hurjan hyvä fiilis ja kiitos sulle taas :33

    VastaaPoista
  3. voi aina niiin ihana Fifi <3 hui on kyllä ihme apina ollut kun ei tuosta pompusta alas tullut :D mahtavaaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi se on :3 ja jooo noi hassut hypyt näyttää aina hurjilta, mutta kyllä niissä pysyy kun on vaan hyvä tasapaino ja vähän sisua :'D!

      Poista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺