.

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ärsyttävimmät ratsastajatyypit

Heippa kaikki! Tarkkasilmäiset varmaan huomasivat, että blogin banneri on vaihtunut. En itse pitänyt edellisestä bannerista koska se oli makuuni niin sekava, joten päätin sitten päivittää vähän yksinkertaisempaan. Onko tämä nykyinen jopa liian tylsä? Yritin pitää sen mielenkiintoisena tuon vaihtumisefektin avulla. 
Nyt te saatte vaikuttaa blogin ulkoasuun: annanko olla tämän bannerin, vaihdanko vanhan takaisin vai yritänkö tehdä kokonaan uuden?


Mutta juuu asiaan, nyt olisi vuorossa huumorilla heitetty "mielipidepostaus" minun mielestäni rasittavimmista ratsastajatyypeistä!
Otattehan heti näin alkuun rennon asenteen ja muistatte, että nämä ovat räikeitä stereotypioita!


"Seppä syntyessään"

Tällaiset ratsastajat osaavat kaiken ja ovat kaikessa tekemässään ja kokeilemassaan parhaita heti alusta asti. He myös rakastavat muiden neuvomista, mutta auta armias jos joku sattuu sanomaan jotain heille! Heitä ei siis saa neuvoa, ellei kyseessä ole sitten jokin huippuvalmentaja - ja hänenkin negatiivisempia neuvojaan otetaan vastaan pitkin hampain ja jälkeenpäin selitetään muille että kyllä mä olisin osannu mut ku heppa oli ihan huono. Yleisin (teko)syy huonosti menneeseen ratsastukseen onkin se, että TÄÄ HEVONEN ON IHAN P*SKA!!!1
"Hevonen oli surkee ja pilas siks hypyn, muuten tää olis ollu ihan täydellinen koska mä oisin kyllä osannu!! uskokaa."


"Kaikkimullehetinyt-ratsastaja"

Tämä ratsastajatyyppi noudattaa käytökseltään melko samanlaista kaavaa kuin edellä mainittu Seppä syntyessään. Kaikkimullehetinyt-ratsastajan alla hevosen kuin hevosen on kuljettava ensisekunnista lähtien täydellisessä peräänannossa turpa luotiviivalla. Jos näin ei kuitenkaan tapahdu, hevonen useimmiten leimataan niskuroivaksi ja osaamattomaksi luuskaksi. Jos hevonen ei kulje täydellisesti heti aluksi, ja varsinkin jos se hangoittelee ensin jopa vähän vastaan, Kaikkimullehetinyt-ratsastaja luovuttaa heti kättelyssä itku silmässä.

"VOI JESSUS nyt tää hevonen sit säikähti ja peräänanto meni pilalle... ihan sama mä en jaksa kuluttaa turhaan aikaani ku tää hevonen on kerta näin p*ska!!"


"Merkkiratsastaja" (tunnetaan myös "Varusteratsastajana")

Merkkiratsastajalle ratsastajan osaamistason määrittelee päällä olevien varusteiden yhteishinnan suuruus. Mitä kalliimpi ja tunnetumpi merkki, sen parempi ratsastaja on. Loogista, eikö? Tällaiset ratsastajat eivät IKINÄ näyttäydy tallilla muissa kuin isoilla logoilla varustetuissa, uusimman ja kalleimman malliston laatuvaatteissa, ettei heitä vaan luulla huonoiksi. Horzen vaatteet ovat vaan noloja ja köyhiä varten!

"Hei kui nolooo, tolla hevosella on Finn-Tackin riimu......."


"Pv-ratsastaja"

Pv-ratsastaja omistaa kulmakunnan hienoimman ratsupuoliverisen, ja jaksaa aina muistutella siitä muille. Hän käyttääkin hevostaan aseena elämäntehtävänsä eli lämminveristen omistajien haukkumisen toteuttamisessa. "Lämppäri" on kirosana joka saa Pv-ratsastajan veren kohahtamaan pintaan. "Lv:t on tehty juoksemaan ja on eläinrääkkäystä ratsastaa niillä!!!1 Radalta makkaraksi vaan ei siinä muu auta." "On noloa ratsastaa lämppäreillä". Pv-ratsastaja valaisee muita siitä, että kaikki lv:t ovat tottakai automaattisesti ex-ravureita, jalkavikaisia, kovasuisia, osaamattomia ja hulluja. Tietenkään hevonen, joka on juoksijaroduksi jalostettu, ei voi osata kulkea rehellisessä peräänannossa tai nauttia elämästään ratsuna. Hupsis, siis eihän lv voi edes olla ratsu.

"OMG, pv ja lv samassa kuvassa !!!1"


"Lämminveristen pelastaja"

Pv-ratsastajan vastarintaa pitelee pystyssä Lämminveristen pelastaja. Hän jaksaa joka kerta provosoitua Pv-ratsastajan sanoista, ja hyökkää tottakai vastaan omilla nasevilla argumenteillaan. Hän on opetellut ulkoa pitkän listan lämppäreiden hyvistä puolista ja siitä, kuinka ne voivat olla ihan yhtä hyviä ratsuja kuin pv:tkin, ellei jopa parempia! Kun perustelut loppuvat, Lämminveristen pelastaja heittää ässän hihastaan: "Mielummin mä otan hyväluonteisen ex-ravurin lämminverisen kuin mitään pilallehemmoteltua vikapäistä puoliveristä joka kuolee sydänkohtaukseen jokaisesta oksan rasahduksesta!!!1". Tämä lämppäreiden sankari väittää välittävänsä hevosista rotuun katsomatta, vaikka todellisuudessa hän itse levittelee negatiivisia ja paisuteltuja yleistyksiä puoliverisistä roduista. Kuitenkin jostain syystä hän kuvailee lv-rotuista hevostaan niin että "se ei ees näytä lämppäriltä, se on oikeestaan ihan puoliverisen näköinen!!" Onko siis kuitenkin niin, että lämminverisen omistamista on hävettävä? Usein Lämminveristen pelastajalla on itsellään suoraan radoilta tullut hevosparka, jolla sitten samantien hypitään vähintään metriä ja päätä sidotaan piuhoilla etujalkojen väliin. Tulkoot nyt joku väittämään, että lämppärit on huonoja!!

"Tää kuva todistaa että lv:t on ihan yhtä hyvii ku pv:tki!! Ja parempiaki koska täs vaihees pv olis jo saanu hermoromahduksen noista keltasista tolpista!!1"


Näitä olisi tullut mieleen paljon lisääkin, mutta tässä nyt ne kaikkein raastavimmat karikatyyrit. Pakko sanoa, että tunnistan pari tyyppiä lievästi itsessänikin :'D Entäs mites te, tunnistatteko ketään tuttujanne tai jopa itseänne? ☺

22 kommenttia:

  1. Hahahahaa paras ikin! :D:D:D Oon varmaan toi kaikkimullehetinyt, koska mulla palaa pinna niin hiton nopeesti oikeesti ja sit kiukuspäissään tulee kehitetty hevosesta kaikki viat maat ja taivaan välillä vaik tasantarkkaan oikeesti tietää et se syypää istuu tasantarkkaan siel ohjien takana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi kiva kun tykkäsit :33 ja joo hehe tunnistan itteeni tosta kanssa vähän niinä kaikkein huonoimpina päivinä... :'D

      Poista
  2. Ei kyllä mikään ollut mun tyylinen! Xdd luin jopa 2 kertaan varmistaakseni! :D mut en löytänyt... :( Mutta kyllä tutuista tuli mieleen pari! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe ehkä ihan hyvä juttu ettet löytänyt ittees :D!

      Poista
  3. Tää oli tosi kiva!! :D Mikään ei kyllä kuvannut itseäni, kun olen tällainen poniratsastaja ;)

    VastaaPoista
  4. täällä yksi kaikkimullehetinyt ! :D ainaki mussa on ripaus sitä..

    VastaaPoista
  5. Hahahahaha vähä loistava XD vähä hävettää ny! Oon varmaa joku supermegahirveeärsyttävä ku löysin itteni... No, nii kaikista :D onneks vaa vähä mut kuiteski XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyyyh etkä oo !! Mutta hihi kiitos kiva kun tykkäsit :>

      Poista
  6. eikää tää oli vaik kui hyvä! :DD ja ihana toi banneri!! :o tykkäsin edellisestäkin, mutta toiki on ihan super hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi kiva kun tykkäsit :'D ja ooo kiitos paljon :)!!

      Poista
  7. haha hyvä tämä!! :DD ja hieno tuo uus banneri! C:

    VastaaPoista
  8. Oiii tuo uus banneri ♥___♥ eeehh, en löytänyt itseäni yhdestäkään kohtaa KÖHKÖH :''D dying here..

    VastaaPoista
  9. Haha tää oli tosi hyvä! :D Mä oon kierolla tavalla pv-ratsastajan ja lämminveristen pelastajan välimuoto. Saatan _joskus_ pitää ääntä siitä kuinka lv't ei kuulu ratsuiksi, mutta heti perään kehun lämpöset kaikin puolin maasta taivaisiin. Tai sitten mä oon vaan ravi-ihminen. ;)

    VastaaPoista
  10. Tää oli sika hauska! :D

    Toi banneri on upee! :o

    VastaaPoista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺