.

lauantai 30. marraskuuta 2013

Talvituuppailua parhaimmillaan♥

Huh, nyt on vierähtänyt melkoinen tovi siitä kun viimeksi postasin. Taukoilu johtuu siitä, että en ole kerinnyt kirjoittaa/ kuvia ei ole koska ratsastan yleensä niin myöhään että on pimeä ja kuvaajia on muutenkin hankala saada, enkä tykkää tehdä kuvattomia postauksia.

Mutta, asiaan.
Laittakaa tästä postauksen ajaksi soimaan ihana talvibiisi:

(tai voitte te toki laittaa jotain muutakin hyvänmielenmusiikka oman tykkäämisenne mukaan)
pus♥ © Kaisa
Meille kuuluu Fifin kanssa pelkästään hyvää, ollaan menty viime viikko kouluratsastuksen ja rentoilun merkeissä. Niin ja päästiin me viimein myös valmennukseenkin! Kyseessä oli Susanna Kuparin kouluvalmennus, ja oli kyllä ihan mahtava treeni☺ Mulle teki kyllä tosi hyvää päästä taitavan ammattilaisen silmän alle, ja Fiipe suorastaan loisti pienen alkujäykkyyden jälkeen. Olin tosi tyytyväinen, ja tarkoituksena olisi jatkossakin käydä Susan valmennuksissa jotenkuten säännöllisesti.

Tyytyväisyyttä havaittavissa. Yksi ilta varattiin taas Sonjan kanssa maneesivuoro, ja Sonja meni tällä kertaa sh-ruunallansa Myrskyllä☺© Sonja, ja ihana puhelinlaatu

Tänään eli lauantaina 30.11 sain Kaisan kuvaamaan kun ratsastin Firrellä. Tuuppailin pellolla ilman satulaa ja kaikenkaikkiaan oli oikein kiva treeni.
Aloitin taivuttelemalla Fifin käynnissä oikein hyväksi ja notkeaksi, ja jatkoin pyörittelyä sitten ravissa. Fin oli hyvällä tuulella ja iloisuus tarttui minuunkin, joten ratsastaminen oli ihanan helppoa ja liikuimme ihan harmoniassa.


 Ensimmäisen laukkapätkän jälkeen Fii päätti että juokseminen on kivaa eikä se sitten enää oikein olisi malttanut keskittyä minuun, vaan se alkoi vähän juosta alta ja valua etupainoiseksi sekä luotiviivan taakse. Mutta onneksi sain sen silti vielä loppujen lopuksi keskittymään, joten pieni välitaantuma ei haitannut.

täyziiii t. Fifi
"ei kiinnosta mennä nyt nätisti äippä!!"
paksukaula-F ihan tosissaan :'D
 Kun olin saanut Firreen taas tuntuman ja hyvän mielen, päästin Kaisan selkään ja hän sitten ratsasti Fifillä jonkin aikaa niin että minä vähän neuvoin välillä.


 Lopuksi vielä vähän hömppäilin Firren kanssa, ja sitten Kaisa meni loppuhölkät ja -käynnit.

Paras Fii♥

Kaisa selässä☺

  Kiitos hurjan paljon Kaisalle kuvista!
Anteeks kun oon blurrannu naamani monessa kuvassa, mutta en vaan kestä mun tuupsilmeitä D:
Ja hehe huomasitteko että näyttää niinkuin mulla ei olis housuja jalassa... Prkl beiget housut.
 ps. Äänestys on nyt päättynyt, ja eniten ääniä keräsi arvonta. Eli jos sata lukijaa tulee joskus täyteen, järkkään teille arvonnan.
Laitoin kyselyn pystyyn siis sen takia, että tiedän tarpeeksi ajoissa alkaa järjestelemään spesiaalipostausta jos sille tulee tarvetta.



19 kommenttia:

  1. Voi vitsi kuinka ihania kuvia taas! Varsinkin noi auringonlasku kuvat ja noi pelto kuvatkin on aivan ihania.. :) Sun istunta näyttää vaa paranevan koko ajan! :D

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Tosi hienoja kuvia ja sä ratsastat ihan superhienosti, Fifikin näyttää nauttivan :3 Wau, ootte ollut valmennuksessa! Kiva, että meni hyvin! :)

    VastaaPoista
  3. Lisään vielä äskeiseen että tällaisia postauksia on aika kiva lukea! Samaan malliin! ;)

    VastaaPoista
  4. Susa on ihan ylikiva valmentaja, ite tykkään :)
    kivoja kuvia ! http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, oon kuullu pelkkää hyvää ja nyt kun itekkin pääsin hänen valmennukseen niin kyllä tykkäsin :)
      kiitos!

      Poista
  5. olipas hurjanihananpirteä postaus :3 ootte niin ihaniasomia talvififejäjaiinoja että miau ja voin tulla useamminkin kuvaamaan teitä c: ja kiitos vielä kun sain mennä fifillä oli kivaa :--33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitoskiitos kaisa ja hehe joo eipä mitään :')!

      Poista
  6. Voi että miten ihania kuvia!

    VastaaPoista
  7. Aivan yli ihania kuvia, tuli hirveen hyvä fiilis tästä postauksesta! :3 ootte te niin täydelliset<3

    VastaaPoista
  8. Iiii miten ihania kuvia! :)♥ Ja kiva postaus! Onks toi punanen talo Sonjan perheen? I H A N A ♥ Rakastan noita pohjanmaa-tyyppisiä punasia taloja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon♥!
      ja hihi ei se oo, se on vaan naapuritalo :DD! mutta kyllä me molemmat asutaan tyypillisissä punaisissa puutaloissa ;)

      Poista
  9. Oi vitsi ihanaa :) Susa on kyl superhyvä valmentaja! Harmittaa ku en oo päässy pitkään aikaan susan valkkuihin ku sen on ollu hankalaa liikkuu sen jalan kanssa mut tosi kiva et pääsit valkkuun :) millos me nähdään olympialaisissa ;)

    VastaaPoista
  10. Ihania talvi kuvia, ja soma Firre!:)

    VastaaPoista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺