.

perjantai 3. lokakuuta 2014

Vieraileva tähti: Myrsky-hepan ratsastus

Pari päivää sitten ratsastin pitkästä aikaa entisellä hoitohevosellani, Sonjan sh-ruuna Myrskyllä!
Kaisa tuli kuvaamaan meitä niin sain tänne blogiinkin vähän materiaalia ☺

Ratsastin Myrskyä 2012-2013 välisen talven.
Myrpe on ollut vuoden päivät enemmän ja vähemmän lomalla sattuneista syistä, ja nyt sen liikutus on taas aloitettu kunnolla. Opitut asiat ovat vähän päässeet unohtumaan, mutta kyllä ne sieltä taas pikkuhiljaa alkaa muistua ponon mieleen :)



Jos Myrsky on vielä vähän hukassa, niin minä olin ihan täysin ulalla. En ole muutenkaan pitkään aikaan ratsastanut muilla kuin omalla tutulla ja turvallisella Firrellä, ja nyt päädyin samantien puoliverisen isoista askelista kaulattoman kipittäjän selkään. Ei siinä, pyöriskeltiin minkä taidettiin ja hauskaa oli! Kyllä tuonne tynnyriselkään onkin ollut välillä melkein jopa ikävä♥
Hassua ajatella, että olin Myrpeä hoitaessani suunnilleen saman pituinen kuin nyt. Silloin se tuntui juuri sopivan kokoiselta, mutta nyt jalat vetivät itsestään koukkuun ja tunsin itseni tosi isokokoiseksi :'D

Työskentelin enimmäkseen käynnissä ja ravissa päätavoitteena saada Myr taipumaan. Ja kyllä se taipuinkin rehellisesti, tosin ehkä vain jotain viisi metriä yhteensä. Laukannostoista ei meinannut alkuun tulla yhtään mitään kun minua alkoi aina kamalasti naurattaa Myrskyn hassulta tuntuva laukka ja se tiputti aina saman tien raville. Lopulta saatiin kuitenkin laukkakin pyörimään mukavasti kumpaankin suuntaan.


Pahoittelut kuvien laadusta, oli jo hämärää!

Oli kyllä piristävää vaihtelua ratsastaa välillä ihan täysin erilaisella hevosella kuin Firre ja fiilistellä muistoja ☺

Ensikerralla kerron teille siitä, mitä kaikkea Firre keksi tämänpäiväisessä irtohypytyksessä....


8 kommenttia:

  1. Jee, tää oli kiva! Se on kyllä kivaa vaihtelua ratsastella välillä vähän muillakin ku sillä yhdellä/kahdella samalla.. :D turhaa tunsit ittes isokokoseks, et todellakaa oo! Mutta joo, Firren irtohypytys postausta odotellessa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos Alisa, ja totta! :) Heh kiva kuulla :')

      Poista
  2. Ihanan näköinen hevonen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan Myrsky kyllä aika vallottava omalla tapaansa :'3

      Poista
  3. Voi vitsit sulla on kiva blogi, vähänaikaa sitten vasta tän löysin ja meni kyllä heti lempiblogien listalle! Täällä on aina niin hienoja kuvia ja ratsastat tosi hyvin, jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
  4. Apua, sä näytät vaan tosi pieneltä tuolla selässä :'D Möhköfantti-Myrsky ♥ kurkur, tulipa ihania muistoja mieleen heti tosta kuvakoosteesta :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitää empäs, kato nyt miten pitkä oon :'D mut hihiii joo älä muuta♥♥

      Poista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺