.

torstai 26. kesäkuuta 2014

Laura ja Firre hyppäämässä


Heippa kaikki☺ Kirjoittelen teille taas kerran hyppypostausta, mutta tällä kertaa taas hiukan erilaista. Laura nimittäin kokeili hypätä Firrellä ensimmäistä kertaa!


Aluksi Laura haki tuntumaa Fifiin ja ylipäätään hyppäämiseen pikkuristikoilla. Alkupään hypyistä kyllä huomasi, että ratsukko hiukan jännitti ja vierasti toisiaan. Fiippa loikki ristikoita turhan isoilla loikilla, mutta onneksi kuski pysyi silti ongelmitta kyytissä. Nopeasti hypyt alkoivat kuitenkin sujua niin hyvin, että pian kyhättiin kokoon pysty jota Laura sitten hyppeli molemmista suunnista. Molemmat selvästi rentoutuivat puomien noustessa, ja Firrekin alkoi keskittyä hyppäämiseen paremmin. Laura otti toinen toistaan hienompia hyppyjä, saldona vain kaksi liian juureen tullutta hyppyä, joista toisella tuli puomi alas. Lopuksi vielä korotettiin korkeutta hiukan lisääkin.


 Koko treeni sujui ainakin minun näkökulmastani erittäin hyvin! Pakko siis mainita tähän väliin, että Laura on hypännyt viimeksi talvella, ja Firrellä ei koskaan tätä ennen. Ja ylipäätään edeltävästä ratsastuskerrasta oli vierähtänyt jo pitkä aika.  
Pitkä hyppytauko ei näkynyt kyllä mielestäni missään, sen verran tasaista ja hienoa noiden meno oli!

 Lopuksi Laura työsti Fiippaa vähän sileällä, ratsasti loppuverkat ja tavan mukaan viilensi sen jalat vielä montussa.


 Tällä kertaa tällainen ehkä vähän ytimekkäämpi postaus ☺

Huomenna alkaakin minun festarikesäni Provinssirockin merkeissä. Fifi saa ansaitun vapaapäivän, ja muuten sen liikuttamisen hoitaa sen vuokraaja. Elikkäs ensiviikkoon!


2 kommenttia:

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺