.

torstai 3. lokakuuta 2013

koulua Firrellä á la minä, Sonja & Veera!

Heippa kaikki! Elikkäs Fifillä on tuupannut nyt minun lisäkseni Sonja & Veera. Kerron jokaisen treenikerrasta erikseen pienen pätkän:

Minä menin Firren tiistaina 1.10.Tarkoituksenani oli tehdä vain pieni kevyt treeni ja valitsin ratsastuspaikaksi tällä kertaa estepellon (pellon josssa olen aina Fifillä hypännyt/missä esteet on)..... Se oli iso virhe.

Firre oli koko ajan vaan sitä mieltä että täällä hypätään aina hypätään nytkin jooko äitiäitiäiti mennään edes kovaaa äiti jooooko. Toisin sanoen se ei siis jaksanut keskittyä työn tekoon, ei sitten yhtään. Se oli ihan pinkeänä koko ajan ja rullasi itseänsä liikaa, minkä vuoksi en itsekkään pystynyt istua kunnolla = mistään ei tullut mitään, minulla ei riittänyt taito ratsastamaan sitä oikein ja kunnolla kun se oli niin vastahakoinen. Välillä se ryhdistäytyi ja otti takajalat alle ja keveni edestä, mutta sekunnin päästä se alkoi taas viipottaa. Ja mikä raivostuttavinta, se oli koko ajan nostamassa laukkaa. Näin meidän kevyt pikkutreeni muuttui raivotuuppaukseksi, koska halusin saada edes muutaman hyvän pätkän (missä onnistuinkin!wohoo).

Noh, ilman huonoja päiviä ei hyvät tuntuisi miltään joten no can do! Ainakin tiedän etten mene enää estepellolle ratsastamaan koulua....

älkää järkyttykö liikaa mun istunnasta näissä, niinkuin jo tulikin ilmi, en yhtään pystynyt istua kunnolla ;__; kaikki kuvat tältä kerralta © Sonja
kevennyskuvat on parhaita
selkäjumppaa!
sillä aikaa kun ratsastin, viereisen pellon päälle ilmestyi ihan ylisiisti sumulautta! Tässä se ei ole enää niin tiheä kuin mitä se parhaimmillaan oli (se siis katosi aika nopeasti).
tassut nousee...
... ja siitä lähti hieno lisäys! mitä mä teen tuolla selässä ;___;
hehe, keskittymiskuola vaan tippuu :'D tämä todistaa ettei se ihan koko aikaa viipottanut!

Keskiviikkona 2.10 en olisi millään jaksanut ratsastaa Fifiä(parin viikon univelat painaa päälle ja keskiviikko oli vielä pahempi kuin yleensä), varsinkin kun alunperin minun ei ollut edes tarkoitus mennä tallille ollenkaan, joten Sonja oli ihana ja ratsasti Firrellä tarhassa vähän koulua.

Tässä teksti minkä Sonja kirjoitti Firren treenivihkoon:


Koulua tarhassa, F oli tänään paaljon kivempi (hyi mikä sana) kuin aiemmin! Tykkäsin :) Itse pyllyilin, mutta eiköhän me joskus tulla vielä toimeen :)
-Sonja

Sonjalla on ollut aiemminkin pieniä vaikeuksia Fifin kanssa, johtuen siitä että F on niin paljon erilainen kuin hevoset mitä hän yleensä ratsastaa. Firre oli muutenkin vähän kenkulla päällä eli se yritti luistaa työstä, ja lisäksi se reagoi siihen että Sonjalla on erilainen istunta kuin minulla. Mutta kyllä Sonja sai Firren tosi nättejäkin pätkiä kulkemaan, toivon vaan että hän jaksaa mennä Fisulla silloin tällöin koska varmasti hekin löytäisivät yhteisen sävelen. Rispektit Sonjalle siitä, että hän myöntää omat virheensä (tai oikeastaan vaan yhden virheen mikä sitten vaikutti Fifiin, muuten meno oli tosi hienoa) ja jaksoi ratsastaa kunnolla pienistä hankaluuksista huolimatta!

Oli jo tosi pimeä kun S&F menivät, joten kuvat ovat sen mukaisia (ja niitä ei ole tämän enempää)

Torstaina 3.10 Veera kokeili Firreä ja minä samalla vähän neuvoin häntä.

Tässä hänen treenivihkokirjoituksensa:

koulua tarhassa, Firre oli ihan hyvä, varsinkin loppua kohti parani! En osannut oikeen istua siellä, mutta muuten meni ihan hyvin :)
-Veera 

Veera on tottunut ratsastamaan shetlanninponilla, joten onko ihmekkään että Firren selässä voi tuntua vaikealta istua! Heillä meni kuitenkin tosi hyvin, varsinkin kun Firre taas testasi uutta kuskia yrittämällä laiskotella.
Ja Veera on oikeassa, loppua kohden meno todellakin parani kun hän uskalsi ottaa ohjat kunnolla tuntumalle: F sai heti ryhtiä ja liikettä ja heidän menonsa näytti tosi hienolta.

Veera näytti niiiin pieneltä ja somalta tuolla selässä, varsinkin kun olen tottunut näkemään hänet shettiksen kyydissä :')



6 kommenttia:

  1. Apua miten ihania kuvia! Varsinkin nuo kolme viimeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :)! ja itsekkin tykkään niistä :')

      Poista
  2. wöwöwöö ajattelin juuri että mitä jos se sumulautta oli BOLDIN HAAMU! .____.
    hienosti te menitte silti vaikka fiffeli höpöili! :3
    voin yrittää ratsastaa useammin, EHKÄ (;
    veera on niin soma tuolla selässä, peenenpeeni! mutta hienosti niillä kyllä meni! C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HYYYYrrr niinpä ._______.
      ja kiitoskiitos ja jooo yritä jooo ja hehe niinhän veera on ja jep niillä meni kyllä hienosti :')

      Poista
  3. oi olipas kiva postaus! Hienoja noi V, F ja aurinko kuvat! Varsinkin tuon ekan tausta on upea, vaikka niin on toki mallitkin! c: hienoja sinäjafifi myöskin ja totta kyllä, ei ne hyvät miltään tuntuis jos ei olis välissä huonojakin päiviä :-----) raasu veera pieni :DDDD hassua kun se menee isolla hepalla, kun sen on tottunut näkemään memmin kyytissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti kaisa :) ja jep, se oli kyllä veikeen pieni yhtäkkiä tuolla kyydissä :D !

      Poista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺