.

maanantai 18. marraskuuta 2013

Team keltsi jumping in da manege

Eilen sunnuntaina taisteltiin porukalla Fifi koppiin (kyllä, taisteltiin, Sonjalla on musta silmä muistona tästä Firren lastauksesta..) ja lähdettiin kohti kauempana sijaitsevaa maneesia (ei siis sitä meidän lähimaneesia) jossa meillä oli yksityisvaraus hyppäämistä varten.

Väsäsin hyppelöistä koosteen joten en ala taaskaan hirveästi selittelemään, mutta sen verran mainitsen ettei mennyt ihan nappiin tämä hyppykerta. Fiipalla oli kovasti pössötysvirtaa mikä ilmeni niin, että se ei kuunnellut minua yhtään vaan loikki mistä sattui. Maneesin pohja oli tosi raskas joten se söi Firren laukan ihan täysin → Fii hyppäsi raskaasti ja löysästi. Myöhemmin huomasin videolta, että oma käteni jäi tosi passiiviseksi koko ajan enkä myödännyt hyvissäkään hypyissä tarpeeksi koska keskityin liikaa siihen että F menee yli.
Noh mutta niinhän sitä sanotaan että harjoitus tekee mestarin, kyllä me enskerralla osataan!
 Pääpiirteittäin treeni meni kuitenkin ihan hyvin, koska tuli vain yksi kielto ja kaksi kertaa puomi alas ☺

Kiitos Ilonalle ja Sonjalle jotka olivat iso apu kopittamisessa ja puomienkantelussa♥ ja Sonja vielä lisäksi kuvasi meitä!
Älkää järkyttykö liikaa mun istunnasta kun hölskyn ja hytkyn tuolla kuin mikäkin, en osannut yhtään myödätä noissa hissihypyissä D:
HD!


hupsiiis!
ah videolaatu<33

 Arvatkaa vaan kuinka harmittaa kun meillä piti olla huomenna yksityiskouluvalmennus, mutta valmentaja perui viime tingassa :( Toivottavasti tulisi pian uusia valmennuksia että päästäisiin viimeinkin ammattilaisen silmän alle hiottavaksi!

12 kommenttia:

  1. aaaaaw söpö firre ja Iina :3 jajaja koitas nyt sit johki valmentajalle nii pääset näyttää kyntes kisaradoillaki ;) jajaja kauhia ku pitäs nähä! :O olis viikonloppuna taas kisat alavudella et vink vink ;P
    ja munki pitäs päästä sinne joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haaa mulla mitää kynsiä oo, nolaisin vaan fifin ihan perusteellisesti :D mutta kyllä mä silti aion joskus koittaa jotain pieniä koulukisoja :---) kun nyt vaan eka pääsis tosiaan niihin valmennuksiin! tiesinki noista kisoista ja mun kaveri jo kovasti houkutteli meitä sinne mutta en kyllä taida lähteä, varsinki ku meni tää valmennus nyt sivu suun :(
      ja jooo nii pitäis kyllä nähä ja sun pitäis tulla kattomaan fiipeä !

      Poista
  2. voi perse toi valkka saakeli! no mutta hienoja oletteeee :3

    VastaaPoista
  3. plöö en mä keksi mitäään sen kummempaa kommentoitavaaa mutta ootte hienoja C--:

    VastaaPoista
  4. Voi ei ihana Firre, on sillä kyllä vielä hyppytekniikassa paljon kehitettävää! :')<3 Toivottavasti pääsette jonnekkin valmennukseen tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep ei se kyllä mikään esteheppa oo :') mutta kyllä se onneks osaa hypätä ku sille päälle sattuu!

      Poista
  5. Mitäs nyt pienistä kolhuista, harmi kun fife kulutti energiansa siihen :c mutta hienosti te silti menitte ja lupaan tulla taistelemaan sen uudelleen, että saatte hyvänmielenhyppykerran :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm niinpä:( mutta hihii hieno juttu :3

      Poista
    2. ja vielä kommentoin erikseen tota videota kun mokkula oli kiltillä päällä ja anto mun kattoa sen!! Aivan ihanan pirtee ja hyvin rytmitetty ja muutenkin tollainen ei yhtään :( vaan :----) ihana siis♥ somia siellä monasti hyppäätte!

      Poista
    3. jeee hienoa mokkula!! hihiii kiitos paljon♥:3

      Poista

kaikki lähetetyt kommentit julkaistaan tarkistamisen jälkeen ☺